Cum să depuneți și să retrageți bani la Pocket Option Visa

Pocket Option este o platformă de tranzacționare online care acceptă o varietate de metode de plată. Depozitele și retragerile sunt rapide, sigure și simplificate pentru un plus de confort.

Oferă, de asemenea, un cont demo gratuit pentru începători, pentru a exersa cu bani virtuali. În acest fel, puteți învăța toate caracteristicile și strategiile fără a risca propriile fonduri.

O gamă largă de sisteme de plată

Atunci când depuneți bani la Pocket Option, aveți la dispoziție o varietate de sisteme de plată din care puteți alege. Printre acestea se numără transferurile bancare, cardurile de credit, criptomonedele și plățile electronice.

Puteți utiliza contul PayPal pentru a transfera fonduri în contul Pocket Option. Aceasta este o modalitate sigură de a transfera sume mari de bani în portofelul tău și, de asemenea, face ca retragerea câștigurilor să fie simplă.

Depozitarea banilor la Pocket Option este ușoară prin intermediul portalului lor web. Acesta se mândrește cu o interfață intuitivă care face ca înscrierea și tranzacționarea să se facă fără efort, în plus, puteți descărca o aplicație mobilă pentru a tranzacționa în timp ce sunteți în mișcare!

Compania oferă o echipă de asistență pentru clienți care este disponibilă 24/7 pentru a răspunde la întrebări. Îi puteți contacta prin e-mail, chat live sau telefon. În plus, există o bază de cunoștințe cu răspunsuri la întrebări frecvente despre site.

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane pentru depozite și retrageri. Aceasta este o caracteristică avantajoasă pentru investitori, deoarece economisește timp și bătăi de cap. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că anumite sisteme de plată pot include costuri suplimentare; prin urmare, citiți cu atenție literele mici înainte de a depune sau retrage bani.

Retragerea fondurilor de pe Pocket Option este floare la ureche și poate fi finalizată în 24 de ore cu metoda de plată potrivită - în special pentru portofele electronice și transferuri bancare.

La fel ca în cazul multor tranzacții online, procesul poate dura mai mult dacă nu utilizați metoda adecvată. În plus, asigurați-vă că datele dumneavoastră personale sunt actualizate, deoarece acest lucru este adesea responsabil pentru întârzieri sau respingeri ale cererii dumneavoastră.

Pocket Optionau acum posibilitatea unică de a depune bani cu ajutorul smartphone-urilor iPhone sau Android, ceea ce este disponibil doar de câteva luni. Acest lucru este posibil datorită investițiilor în tehnologie care permit telefonului dvs. să funcționeze ca un portofel virtual pentru depuneri și retrageri - deosebit de util dacă aveți nevoie de fonduri rapid în timp ce călătoriți.

Varietate de metode de depunere și retragere

Depuneți și retrageți bani din contul Pocket Option prin diverse metode de plată. Acestea includ transferuri bancare, carduri de debit și de credit, plăți electronice, precum și criptomonede.

În plus, puteți utiliza aplicația mobilă pentru a depune și retrage fonduri. De asemenea, puteți suna la linia telefonică Pocket Option sau puteți trimite mesaje direct la serviciul de asistență pentru clienți pentru asistență.

Pocket Option se remarcă printre ceilalți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane la depozite și retrageri. Acest lucru îi face să fie o opțiune excelentă pentru comercianții începători. Cu toate acestea, fiți atenți la orice costuri de conversie valutară care se pot aplica atunci când transferați fonduri dintr-o altă monedă în contul dvs.

Pocket Option permite un depozit minim de 5 dolari și o limită de retragere de 10 dolari. În plus, puteți profita de bonusuri la înscriere, care vă permit să câștigați fonduri suplimentare fără a tranzacționa direct.

Pentru a retrage fonduri de pe Pocket Option, este necesar un proces simplu. În primul rând, creați un cont la ei și verificați-l prin furnizarea de detalii personale - acest lucru ajută la prevenirea oricărei activități frauduloase în contul dvs.

După ce vă verificați contul, puteți retrage fondurile folosind aceeași metodă pe care ați folosit-o la depunerea lor. Acest lucru asigură că nu există probleme în timpul procesului.

Atunci când retrageți fonduri de pe Pocket Option, unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare este cât de repede se va încheia procesul. În calitate de broker reglementat, Pocket Option se străduiește să accelereze retragerile cât mai repede posibil.

În cele mai multe cazuri, fondurile vor fi returnate în contul dumneavoastră în termen de 24 de ore de la depunerea cererii. Cu toate acestea, este posibil ca acest lucru să nu se întâmple întotdeauna și, în anumite cazuri, să dureze câteva zile până când veți primi fondurile înapoi.

Retragerile sunt de obicei gratuite, dar este important să știți că unii parteneri bancari sau emitenți de carduri pot percepe comisioane. Prin urmare, este înțelept să verificați termenii și condițiile înainte de a face prima retragere.

Comision: 0%.

Pocket Option Visa este o platformă de tranzacționare online care ia în serios securitatea, incluzând un proces riguros de cunoaștere a clientului (KYC) și autentificare cu doi factori. În plus, utilizează metode de transfer de date criptate pentru a proteja conturile clienților - acest lucru asigură faptul că părțile neautorizate nu pot accesa informațiile din contul dumneavoastră.

Pentru a deschide un cont nou la Pocket Option, va trebui să prezentați o dovadă a identității și a adresei dumneavoastră. Aceasta poate include un pașaport, un permis de conducere sau un alt document care să dovedească faptul că aveți reședința acolo unde se solicită.

Pocket Option respectă toate cerințele de reglementare atunci când desfășoară procesul de cunoaștere a clientelei (KYC), conceput pentru a vă proteja contul împotriva fraudei. Odată verificat, puteți începe să tranzacționați cu Pocket Option!

Fondurile pot fi depuse folosind peste 50 de metode de plată, inclusiv criptomonede, carduri de credit/debit Mastercard și Visa. Retragerile pot fi, de asemenea, procesate prin Coinbase, WebMoney, Perfect Money și Advcash, suma minimă de retragere fiind de 10 dolari, procesată în termen de 24 de ore până la două zile lucrătoare.

Pocket Option se mândrește cu o echipă extinsă de asistență pentru clienți care este accesibilă 24/7. Îi puteți contacta prin e-mail, telefon sau chat live; în plus, au o comunitate unde comercianții pot pune întrebări despre site și alte probleme legate de acesta.

Pocket Option este relativ nou în industrie, dar și-a câștigat rapid un loc de încredere ca fiind unul dintre cei mai de încredere brokeri disponibili. Acest lucru se datorează reglementării lor de către IFMRRC și aderării la politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clientului. În plus, există mai multe metode de plată fără comisioane pentru depozite sau retrageri - ceea ce o face o opțiune ideală pentru oricine dorește să intre în tranzacționare fără a-și rupe bugetul.

Securitate

Menținerea datelor și a fondurilor în siguranță pe o platformă de tranzacționare este de o importanță capitală. Pocket Option ia foarte în serios securitatea utilizatorilor, oferind diverse caracteristici de securitate pentru a vă ajuta să păstrați câștigurile în siguranță. Este înțelept să creați o parolă puternică pentru protecție și, dacă este posibil, să utilizați autentificarea cu doi factori pentru o asigurare suplimentară. În plus, compania efectuează verificări periodice ale antecedentelor atât ale angajaților, cât și ale clienților, astfel încât puteți fi siguri că aveți de-a face cu o afacere autentică.

Una dintre cele mai impresionante măsuri de securitate este că Pocket Option nu reține detaliile cardului de credit atunci când procesează retragerile. În schimb, ei folosesc o tehnologie avansată de criptare pentru a garanta că nimeni nu poate accesa informațiile dvs. personale fără autorizarea dvs. Când vine vorba de procesarea unei retrageri, există diverse opțiuni de plată online sau puteți contacta oricând un agent de asistență pentru clienți pentru asistență.