Ce este Pocket Option?

Pocket option este o platformă online care permite comercianților să tranzacționeze cu opțiuni binare. Are o interfață ușor de utilizat și oferă o varietate de instrumente și active de tranzacționare.

Brokerul oferă o gamă largă de active, inclusiv perechi de valute, criptomonede și acțiuni individuale. Clienții pot beneficia, de asemenea, de funcțiile de copy trading și social trading.

Pocket Option este un broker de pe piața financiară care vă permite să tranzacționați o varietate de active pe platforma sa. Acesta oferă o serie de caracteristici care îi vor atrage atât pe comercianții începători, cât și pe cei experimentați.

De asemenea, are o bază mare de clienți, cu peste 20.000 de persoane care utilizează site-ul său pentru a face tranzacții. Acest lucru se datorează interfeței sale ușor de utilizat, comisioanelor competitive și plăților ridicate.

În plus, are un cont demo pe care îl puteți folosi pentru a vă testa abilitățile de tranzacționare fără a risca bani reali. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța cum să utilizați platforma și de a vă îmbunătăți șansele de succes.

Site-ul Pocket Option este plin de tutoriale utile și articole educaționale care vă pot ajuta să vă dezvoltați propria strategie de tranzacționare. Acesta conține, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente care răspunde la întrebările dvs. despre tranzacționare și serviciile brokerului.

Pocket Option are, de asemenea, o funcție de tranzacționare socială care vă permite să vedeți strategiile altor comercianți și să vedeți cum se descurcă aceștia. De asemenea, oferă turnee și realizări care vă pot acorda avantaje precum plăți mai mari, bonusuri și fonduri de tranzacționare.

În plus, suportă platforme mobile atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru cele Android. Acest lucru înseamnă că puteți tranzacționa din orice locație, oriunde aveți o conexiune la internet.

Oferă mai multe metode de plată atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri, inclusiv carduri de debit, carduri de credit, Perfect Money și Advcash. Suma minimă de depunere este de 50 de dolari, ceea ce este în conformitate cu standardul industriei.

Pârghia este disponibilă la Pocket Option, cu un maxim de 1:1000. Acest lucru vă poate crește șansele de a câștiga tranzacții rapide, dar vă poate amplifica și pierderile dacă nu sunteți atent.

În ceea ce privește opțiunile de plată, Pocket Option acceptă peste 50 de monede și criptomonede diferite. Acest lucru este excelent pentru investitorii internaționali, care pot depune și retrage în moneda lor nativă.

Platforma Pocket Option este ușor de utilizat și funcționează atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile. Interfața sa intuitivă face ca aceasta să fie ușor de înțeles și de navigat, în timp ce asistența pentru clienți este disponibilă 24/7.

Pocket Option este reglementată de Centrul de reglementare a relațiilor de pe piața financiară internațională (IFMRRC) din Insulele Marshall. Aceasta nu este o autoritate de reglementare oficială și nu oferă reglementări de nivel 1, dar respectă politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientelei pentru a asigura siguranța clienților săi.

Cum să tranzacționați cu Pocket Option

Pocket Option este un broker online de opțiuni binare cu o structură de taxe competitivă și platforme de tranzacționare ușor de utilizat. Oferă un cont demo gratuit, precum și o serie de caracteristici care îi ajută atât pe începători, cât și pe comercianții experimentați.

De asemenea, se mândrește cu bonusuri impresionante și suport pentru tranzacționare socială. Toate aceste caracteristici vă vor ajuta să profitați la maximum de timpul petrecut pe platformă și să vă creșteți potențialul de a face tranzacții câștigătoare.

Dacă sunteți nou în tranzacționare, este recomandat să încercați un cont de practică înainte de a face bani reali. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vedea dacă vă place platforma Pocket Option și dacă doriți sau nu să treceți la un cont real cu fonduri reale.

Cu Pocket Option, puteți alege dintr-o varietate de active tranzacționabile, inclusiv perechi de valute, acțiuni și criptomonede. De asemenea, oferă o aplicație mobilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Vă puteți folosi dispozitivul mobil pentru a verifica știrile de pe piață în timp ce vă deplasați și pentru a plasa tranzacțiile fără taxe suplimentare sau complicații. Aplicația este ușor de utilizat și oferă toate graficele și tipurile de ordine de care aveți nevoie pentru a tranzacționa.

În plus, puteți utiliza aplicația mobilă pentru a seta alerte și alerte de preț, care sunt utile atunci când sunteți în mișcare. De asemenea, vă puteți vizualiza în timp real soldul contului, istoricul tranzacțiilor și pozițiile deschise.

Atunci când tranzacționați cu Pocket Option, puteți utiliza o serie de metode de plată pentru a depune și retrage fondurile. Acestea includ transferuri bancare, portofele electronice și carduri de debit. Spre deosebire de alți brokeri, Pocket Option nu percepe un comision de tranzacție pentru depozite și retrageri, ceea ce o face o opțiune foarte atractivă pentru mulți traderi.

Dacă aveți întrebări despre tranzacționarea cu Pocket Option, serviciul de asistență pentru clienți al site-ului este întotdeauna disponibil pentru a vă răspunde. Puteți discuta pe chat cu un reprezentant sau le puteți trimite un e-mail. Aceștia răspund rapid și chiar vă pot ajuta cu o problemă dacă nu aveți timp să discutați pe chat.

Site-ul Pocket Option are, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente și oferă link-uri către alte pagini care explică diferitele metode de tranzacționare și active. Site-ul are și un blog care oferă sfaturi și ponturi pentru comercianți.

Platforma de tranzacționare a Pocket Option

Platforma de tranzacționare Pocket Option este una foarte intuitivă, ceea ce o face ușoară atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. Aceasta oferă peste 100 de active tranzacționabile, inclusiv perechi de valute, criptomonede, acțiuni și mărfuri.

Interfața platformei facilitează depunerea și retragerea de bani din contul dumneavoastră. Există o varietate de opțiuni de plată, inclusiv cele mai importante carduri de credit, transferuri bancare și portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney și Advcash.

Pocket Option oferă, de asemenea, un cont de tranzacționare demo, care acționează ca un tutorial pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu platforma și să învățați cum să tranzacționați înainte de a utiliza bani reali. Vă puteți exersa strategia plasând tranzacții de 15 secunde, 2 minute sau în zig-zag, totul fără a risca vreo pierdere financiară.

Pentru comercianții începători, interfața simplă a platformei facilitează începerea tranzacționării cu o investiție minimă. Depozitul minim este de doar 5 dolari și nu există comisioane sau alte taxe decât cele de tranzacționare.

Oferă peste 30 de perechi valutare majore și minore, precum și o gamă de acțiuni de la bursele din SUA. De asemenea, are o selecție largă de mărfuri OTC (over-the-counter), cum ar fi aurul, argintul, platina și petrolul Brent din Marea Britanie.

Există mai multe tipuri diferite de conturi din care puteți alege la Pocket Option, iar fiecare dintre ele este conceput pentru un anumit tip de comerciant. Tipul de cont pe care îl selectați depinde de suma de capital pe care doriți să o investiți, de numărul de tranzacții deschise și de alte caracteristici, cum ar fi tranzacționarea socială.

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării, puteți începe prin a utiliza contul demo, care vă oferă 10.000 de dolari în bani virtuali. Acest lucru va acționa ca un test al strategiei de tranzacționare înainte de a risca fonduri reale și vă va crește soldul dacă câștigați.

De asemenea, traderii pot copia strategiile folosite de alți membri, o caracteristică care le permite să învețe de la cei mai buni și să își îmbunătățească propriile abilități. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe și de a avea mai mult succes la tranzacționare.

Pocket Option are, de asemenea, o aplicație mobilă pentru dispozitivele Android și iOS, ceea ce face și mai ușoară tranzacționarea în mișcare. Brokerul are, de asemenea, un suport excelent pentru clienți, care este disponibil non-stop. Echipa sa de asistență poate fi contactată prin e-mail, chat live și un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie.

Serviciul clienți Pocket Option's

A avea o echipă bună de servicii pentru clienți este esențială atunci când vine vorba de tranzacționarea online. Pocket Option oferă o serie de mijloace de comunicare diferite, inclusiv chat și e-mail, astfel încât puteți lua oricând legătura cu ei pentru a le pune întrebări sau pentru a discuta orice preocupare. Compania oferă, de asemenea, un cont demo care vă permite să încercați platforma și tranzacționarea lor înainte de a investi bani reali.

Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța cum să tranzacționați și de a vă familiariza cu site-ul înainte de a decide dacă este potrivit pentru dumneavoastră. Comercianții pot câștiga chiar și bonusuri prin turnee și alte promoții. Aceste oferte vă pot ajuta să vă monetizați activele și să vă creșteți câștigurile.

În plus, Pocket Option are un depozit minim scăzut, ceea ce facilitează începerea tranzacționării cu puțin capital. Brokerul oferă, de asemenea, o serie de metode de plată, ceea ce face ca retragerea fondurilor de pe platformă să fie ușoară.

Echipa de servicii pentru clienți de la Pocket Option este prietenoasă și accesibilă. Aceștia sunt disponibili 24/7 și pot fi contactați prin telefon, chat live, e-mail sau social media. De asemenea, sunt foarte activi pe Instagram și Twitter.

Aceștia oferă o mare varietate de active care pot fi tranzacționate pe platforma lor, inclusiv acțiuni, mărfuri și indici. În plus, puteți face tranzacții și pe criptomonede precum Litecoin și Bitcoin.

Echipa lor de servicii pentru clienți este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare pe care o aveți și vă poate ajuta să profitați la maximum de experiența dumneavoastră cu ei. De asemenea, vă pot oferi sfaturi și trucuri pentru a vă îmbunătăți tranzacționarea.

Site-ul web al Pocket Option este foarte ușor de utilizat și intuitiv, astfel încât este ușor de navigat. Puteți deschide un cont cu doar câteva clicuri și apoi puteți începe să tranzacționați imediat. Oferă, de asemenea, o selecție largă de piețe financiare, tipuri de conturi și monede de bază.

Societatea este condusă de Gembell Limited, o societate înregistrată în Republica Insulelor Marshall. Compania nu este reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie, așa că este o idee bună să evitați să folosiți acest broker dacă vă aflați în Marea Britanie.