Pocket Option Zero Spread Review

Pocket Option este un broker popular de opțiuni binare care oferă comercianților o platformă de tranzacționare internă. Acesta suportă o mare varietate de soluții de plată și oferă o finanțare aproape instantanee a contului.

Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo pentru a-i ajuta pe comercianții începători să se familiarizeze cu platforma și să-și exerseze abilitățile. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța cum să tranzacționați fără a risca niciun ban.

Bine ați venit pe cea mai modernă și rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare

Opțiunea de buzunar este o platformă de opțiuni binare bazată pe mobil și pe web. Platforma se mândrește cu o varietate de caracteristici și servicii care se adresează traderilor de toate nivelurile și bugetele. Cea mai notabilă este secțiunea de tranzacționare socială, care le permite utilizatorilor să imite profesioniștii experimentați fără a-și risca banii câștigați cu greu. Site-ul oferă, de asemenea, o educație bine rotunjită în lumea finanțelor prin intermediul numeroaselor sale bloguri și articole. Cea mai bună parte este că înscrierea pe site este complet gratuită, iar recompensele sunt foarte bune! Site-ul se mândrește, de asemenea, cu o echipă excelentă de asistență pentru clienți. Compania este deținută și operată de Gembell Limited, care este licențiată în Insulele Marshall. Compania se mândrește, de asemenea, cu un istoric de reglementare solid și o politică solidă de combatere a spălării banilor (AML).

Acces instantaneu la opțiuni de tranzacționare a peste 150 de active de valute, criptomonede și acțiuni ale companiilor

Pocket option zero spread este un mod unic de tranzacționare, oferind comercianților posibilitatea de a tranzacționa cu doar 1 dolar pe mai mult de 150 de active de valute, criptomonede și acțiuni ale companiilor. Are o interfață simplă și nu necesită un depozit minim, ceea ce îl face ideal pentru începători.

Site-ul Pocket Option oferă o varietate de metode de depunere și retragere, inclusiv carduri de debit (Visa și MasterCard), carduri de credit, plăți electronice, cum ar fi Perfect Money și 29 de token-uri diferite de criptomonede. Spre deosebire de alți brokeri, le permite, de asemenea, utilizatorilor să depună și să retragă fondurile cu un singur clic, permițându-le să evite complicațiile legate de tranzacțiile multiple.

De asemenea, traderii pot accesa date și grafice de piață în timp real pentru cele mai populare piețe. În plus, aceștia pot alege din peste 30 de indicatori tehnici și instrumente de analiză diferite. Printre aceștia se numără Accelerator Oscillator, CCI, ADX, Benzile Bollinger, Media mobilă, MACD, Momentum, RSI și Average True Range.

Acest broker face parte din holdingul Gembell Limited, care a fost înființat de un grup de profesioniști experimentați în activități de tranzacționare și investiții. Aceștia se concentrează pe cerințele pieței de masă și oferă servicii de calitate comercianților și investitorilor prin accesul la piața OTC.

Oferă o mare varietate de conturi de tranzacționare pentru comercianți de toate nivelurile, de la începători la comercianți experimentați. Sunt deschise clienților din întreaga lume și acceptă depozite într-o varietate de monede, inclusiv Bitcoin și Tether.

Asistența lor pentru clienți este disponibilă non-stop, prin chat live pe site-ul lor și prin intermediul canalelor de socializare. În plus, site-ul web al Pocket Option oferă o secțiune extinsă de întrebări frecvente pentru orice întrebări pe care le puteți avea.

Compania organizează regulat turnee de tranzacționare cu conturi demo, la care vă puteți înscrie pentru o taxă mică. Aceste turnee dispun de un fond de premii de 1.000 de dolari pentru fiecare participant și au loc o dată pe lună, termenul limită pentru înscriere fiind cu o săptămână înainte de începerea evenimentului.

Platforma Pocket Option este disponibilă pe dispozitive mobile și browsere web, ceea ce facilitează gestionarea finanțelor de către comercianți de oriunde în lume. De asemenea, le permite utilizatorilor să tranzacționeze o gamă largă de active, inclusiv acțiuni, mărfuri, valute și indici. De asemenea, include o secțiune de ajutor educațional, indicatori și semnale și o funcție de tranzacționare socială.

Ușor de utilizat

Pocket Option este o platformă extrem de intuitivă care permite utilizatorilor să tranzacționeze un număr semnificativ de active de pe desktop sau de pe dispozitivele mobile. Aceasta include o serie de instrumente gratuite, cum ar fi social trading și grafice analitice pentru a le susține deciziile de tranzacționare.

Site-ul oferă o varietate de active, inclusiv perechi de valute și mărfuri precum aurul. De asemenea, oferă un cont demo care vă permite să încercați diverse strategii de tranzacționare fără a risca bani reali.

Ușurința de utilizare și calitatea serviciului pentru clienți sunt printre numeroasele motive pentru care are un rating de 4,5 stele pentru experiența de utilizare. Aplicația și site-ul web sunt super-intuitive, iar contul demo vă permite să învățați și să implementați strategii instantaneu.

Există mai multe modalități de a depune și retrage fonduri de la Pocket Option, inclusiv carduri de credit majore, transferuri bancare, portofele electronice și criptomonede. Suma minimă de retragere este de 10 $, iar tranzacțiile sunt de obicei procesate în termen de 24 de ore până la 2 zile lucrătoare.

Pocket Option este o alegere bună pentru începători, deoarece oferă un cont demo cu 10.000 $ de fonduri virtuale. Contul demo este o modalitate excelentă de a vă exersa strategia de tranzacționare înainte de a începe să folosiți bani reali, astfel încât să vă asigurați că nu faceți greșeli de începător.

Platforma este, de asemenea, bine concepută și ușor de utilizat, cu indicatori tehnici avansați și cinci tipuri diferite de grafice disponibile pentru a alege. Există chiar și o funcție de tranzacționare socială care vă permite să vă conectați cu alți comercianți și să vă împărtășiți cunoștințele și experiențele.

În general, este un software impresionant, care merită luat în considerare dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a investi. Interfața sa prietenoasă și funcțiile intuitive, împreună cu plățile ridicate, îl fac un concurent demn de luat în seamă în industria de tranzacționare online.

Pocket Option dispune, de asemenea, de un sistem robust și sigur de depunere și retragere, reglementat de către Centrul de Reglementare a Relațiilor cu Piețele Financiare Internaționale (IFMRRC). În plus, site-ul aderă la politici stricte de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientelei, care ajută la asigurarea siguranței dumneavoastră.

Fără depunere minimă

Un cont cu spread zero este o alegere excelentă pentru comercianții pe termen scurt, scalperii și comercianții de o zi care doresc să își reducă costurile de tranzacționare. Cu toate acestea, este important de reținut că eficiența unui cont cu spread zero depinde de stilul dumneavoastră de tranzacționare și de toleranța la risc.

Pocket Option oferă peste 130 de active pe platforma sa, inclusiv perechi de valute, criptomonede și acțiuni individuale de la companii din SUA. De asemenea, oferă o gamă extinsă de instrumente și funcții care vă ajută să luați decizii de tranzacționare în cunoștință de cauză.

Pentru a deschide un cont la Pocket Option, trebuie să vă înregistrați și să vă verificați identitatea. Apoi puteți utiliza cardul de debit sau de credit, metode de plată electronică, cum ar fi Perfect Money, sau 29 de token-uri de criptomonede pentru a vă finanța contul.

Depozitul minim este de 50 PS și poate dura până la trei zile lucrătoare pentru a procesa o retragere. Retragerile sunt gratuite, dar este posibil să plătiți o mică taxă pentru utilizarea Perfect Money.

În plus, Pocket Option oferă în mod regulat bonusuri și coduri de recomandare. Puteți obține 50 de dolari atunci când vă înregistrați folosind un cod promoțional, dar trebuie să realizați o cifră de afaceri netă minimă de cincizeci de ori mai mare decât valoarea bonusului înainte de a-l retrage.

De asemenea, comercianții pot alege să participe la turnee de tranzacționare care plătesc premii în bani. Acestea sunt o modalitate excelentă de a vă testa strategia fără a risca bani reali. Trebuie să finalizați verificarea KYC și să îndepliniți toate celelalte cerințe înainte de a vă înscrie la unul dintre aceste concursuri.

Pocket Option acceptă depozite într-o varietate de valute, deși va trebui să verificați comisioanele asociate cu fiecare metodă. În plus, clienții din Marea Britanie vor trebui să țină cont de comisioanele de conversie valutară atunci când efectuează o plată.

Serviciul pentru clienți este o prioritate majoră la Pocket Option și veți descoperi că este disponibil prin e-mail, telefon sau chat live. În timpul testării noastre, am constatat că întrebările au primit răspunsuri rapide și corecte.

Pocket Option oferă o mare varietate de opțiuni de tranzacționare, de la opțiuni binare la perechi de valute și criptomonede. De asemenea, oferă un cont demo pentru a vă ajuta să vă exersați tranzacțiile fără a pierde bani reali. Este o modalitate excelentă de a învăța noi strategii, de a încerca diferite tehnici de tranzacționare și de a explora capacitățile platformei.