Despre Pocket Option broker

Recunoașterea PocketOption se explică prin faptul că oferă clienților circumstanțe simple și ușor de înțeles pentru tranzacționarea opțiunilor binare. Făcând Pocket Option recenzie, merită remarcat în primul rând că Pocket Option broker funcționează fără trucuri sau condiții și reguli ascunse. Totul este cât se poate de deschis și onest.

Brokerul are active în stocurile sale, a căror listă include atât cele mai populare cât și cele mai exotice perechi valutare, softs (aur, petrol), indici majori și acțiuni ale unor companii globale de top, cum ar fi Pfizer Inc, Apple, Tesla, Alibaba, McDonald's și altele.

Brokerul oferă, de asemenea, servicii suplimentare pentru a-și ajuta clienții, cum ar fi social trading, concursuri, turnee și diverse programe de bonusuri.

Pocket option brokerul a intrat pe piața de opțiuni binare în 2017 și este deținut de holdingul global Gembell Limited. Datorită standardelor ridicate ale serviciilor oferite și condițiilor favorabile de tranzacționare, până la sfârșitul anului 2018, mai mult de 1 milion de persoane au fost înregistrate în cadrul companiei.

În anii următori, compania a continuat să se dezvolte. Numărul de clienți a crescut exponențial, iar la sfârșitul anului 2019 a depășit 10 milioane.

Începeți să câștigați astăzi! Înscrieți-vă!
În prezent, compania oferă servicii clienților din întreaga lume și operează în peste 95 de țări. În același timp, cifra de afaceri comercială depășește 500.000.000 de dolari.
Pocket Option

Pro și contra

Succesul brokerului Pocket Option se datorează prezenței unui număr mare de beneficii în comparație cu concurenții. Comercianții cunoscători văd imediat diferența și preferă un broker care oferă servicii mai bune și condiții de tranzacționare mai interesante.

Da, la fel ca și alte companii, Pocket Option are anumite dezavantaje, dar acestea sunt compensate pe deplin de beneficiile oferite utilizatorilor.

Principalele puncte forte și puncte slabe sunt prezentate în tabelul de mai jos:

Pro Contra
Peste 100 de active de tranzacționat Grafice rudimentare care nu permit o analiză tehnică mai profundă
Depozite instantanee și procesare rapidă a retragerilor Timp de expirare limitat pentru tranzacții. Tranzacțiile viitoare sunt limitate la cel mult 30 de minute.
Serviciu de tranzacționare socială, turnee, promoții și bonusuri
Tranzacția minimă este de numai $1
Deschiderea unui cont demo fără înregistrare
Suport pentru mai mult de 20 de limbi
Terminal de tranzacționare convenabil și simplu
Selecție largă de metode de depunere și retragere
Bun program de afiliere
Depozit și retragere fără comision
Depozitul minim este de numai 1 $ și suma minimă de retragere este de numai 10 $.

După cum puteți vedea, Pocket Option are un set impresionant de avantaje care compensează pe deplin unele dintre neajunsurile companiei. În plus, compania pare mai avantajoasă pe fondul majorității concurenților.

Începătorilor le va plăcea, evident, contul demo de tranzacționare a opțiunilor, care poate fi creat cu un singur clic, fără înregistrare. În prezent, multe companii oferă un demo, dar numai Pocket options are un cont demo de tranzacționare a opțiunilor fără înregistrare.

ÎNSCRIEȚI-VĂ

Taxe și comisioane

Unul dintre avantajele importante ale companiei este absența completă a comisioanelor și taxelor la alimentarea unui cont de tranzacționare. Compania compensează clienții pentru toate costurile asociate cu alimentarea unui cont de tranzacționare.

Astfel, chiar înainte de începerea tranzacționării, clientul primește un bonus semnificativ, deoarece comisioanele pentru unele sisteme de plată pot atinge procente semnificative.

Pocket Option înscriere

Pocket Option oferă clienților săi o modalitate simplă și rapidă de a înregistra un cont de tranzacționare.

Clientul poate utiliza una dintre cele trei metode de înregistrare disponibile:

Puteți alege oricare dintre aceste metode pe care le considerați cele mai convenabile pentru Pocket Option signup.

În plus, puteți crea un cont de tranzacționare cu ajutorul aplicației Pocket Option. Pocket Option Descărcarea aplicației este disponibilă pe site-ul oficial și în cele mai cunoscute magazine de aplicații mobile.

De asemenea, puteți Pocket Option descărca pentru PC.

Pentru a vă înregistra prin e-mail, aveți nevoie de:

În viitor, va trebui să accesați adresa de e-mail unde Pocket Option vă va trimite o scrisoare de confirmare. Faceți clic pe linkul din acest e-mail pentru a vă activa contul.

Gata, ați terminat înregistrarea și activarea contului.

Cum să vă înregistrați cu un cont de Facebook:

Veți fi redirecționat automat către platforma Pocket Option. Înregistrare finalizată. Puteți să vă autentificați pe Pocket Option.

Cum să vă înscrieți cu un cont Gmail:

Veți fi redirecționat automat către platforma Pocket Option. Înregistrare finalizată. Vă puteți autentifica pe Pocket Option.

ÎNSCRIEȚI-VĂ
Înregistrare

Depozit și retragere

Acesta este un alt punct forte al Pocket Option, deoarece compania oferă peste 25 de metode diferite de depunere și retragere. Puteți alimenta instantaneu depozitul cu un card bancar, servicii de plată populare (WebMoney, Perfect Money, Advcash și altele) și, bineînțeles, criptomonede populare (Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash etc., în total peste 15 portofele diferite de criptomonede).

Depunerea și retragerea de fonduri din Pocket Option
În plus, compania oferă clienților săi diverse bonusuri pentru alimentarea contului de tranzacționare.

Dacă intenționați să folosiți un card bancar, este mai bine să alegeți unul nominal. Astfel, puteți dovedi cu ușurință că sunteți proprietarul contului. Și țineți cont de faptul că metoda de retragere a fondurilor este adesea legată de metoda de reîntregire a depozitului. Adică, banii pot fi retrași doar în modul în care a fost alimentat contul.

De asemenea, retragerile sunt acceptate pentru toate aceste destinații. În același timp, Pocket Option broker oferă o procesare foarte rapidă a cererilor de retragere.

Retragerea fondurilor este probabil cea mai interesantă problemă pentru clienții brokerilor de opțiuni binare.

Din fericire, PocketOption este o companie financiară de încredere și nu a fost înlocuită în povești scandaloase și fraudă pentru clienți. În caz contrar, diverse mass-media și publicații online ar fi scris despre acest lucru de mult timp. Acum, PocketOption are o poziție de lider pe piețele financiare din multe țări, inclusiv datorită fiabilității și lucrului său onest cu clienții.

Încărcați-vă contul pentru a obține un bonus

Pocket Option platforma de tranzacționare

Platforma de tranzacționare Pocket Option este una dintre cele mai bune de pe piața opțiunilor binare. Rețineți că, pentru comercianții profesioniști, platforma de tranzacționare este unul dintre factorii cheie în alegerea unei companii de brokeraj, deoarece joacă un rol important în succesul pe piață.

Platforma de tranzacționare Pocket Option este modernă și extrem de ușor de utilizat, fiind ușor de folosit chiar și de către un începător.

Principalele caracteristici ale platformei sunt:

Platforma de tranzacționare Pocket Option are și alte avantaje, dar cel mai important lucru este că este cât se poate de intuitivă, chiar și pentru un trader începător. În ciuda funcționalității mari, chiar și un începător va putea să înțeleagă cum funcționează platforma de prima dată.
Pocket Option platforma de tranzacționare

Platforma de tranzacționare desktop

Pentru a rămâne în trend Pocket Option a dezvoltat o aplicație web pentru toate dispozitivele. Datorită acesteia, puteți fi mereu la curent cu piața folosind orice gadget. Acest lucru vă face mai mobil.

Cu toate acestea, platforma de tranzacționare desktop Pocket Option rămâne versiunea de bază. Aceasta este făcută cât mai intuitivă posibil, dar nu în detrimentul funcționalității. Site-urile de tranzacționare a opțiunilor sunt create în conformitate cu dorințele și cerințele comercianților.

Panoul de tranzacționare vă permite să setați parametri precum momentul achiziției și valoarea tranzacției. Aici plasați o tranzacție pentru a cumpăra sau a vinde activul suport.

Puteți alege din peste o sută de active disponibile pe platformă, cum ar fi perechi valutare, mărfuri, indici și acțiuni.

Pentru comoditate, toate instrumentele sunt clasificate în categorii. Datorită acestui fapt, veți putea naviga rapid și ușor în ciuda numărului mare de instrumente de tranzacționare. De asemenea, puteți utiliza căutarea instantanee pentru a găsi activul dorit: începeți pur și simplu să tastați numele activului.

De regulă, majoritatea comercianților lucrează cu un număr limitat de instrumente de tranzacționare care le plac cel mai mult. Dezvoltatorii platformei Pocket Option au ținut cont de acest lucru și au oferit utilizatorilor posibilitatea de a adăuga orice pereche valutară/indice/mărfuri și acțiuni la favoritele lor pentru acces rapid. Activele utilizate frecvent pot fi marcate cu stele și vor apărea în bara de acces rapid din partea de sus a ecranului.

În același timp, procentul de rentabilitate este indicat în dreptul fiecărui instrument. Cu cât procentul este mai mare - cu atât mai mare este profitul dumneavoastră în caz de succes.

Platforma de tranzacționare dispune, de asemenea, de o fereastră convenabilă de selectare a timpului de opțiune. Datorită acesteia, puteți selecta rapid opțiunea binară de care aveți nevoie în timp. Puteți seta ușor și rapid orice sumă a unei operațiuni de tranzacționare.

Prețul de exercitare vă permite să plasați o tranzacție la un preț care este mai mare sau mai mic decât prețul actual al pieței, cu o schimbare corespunzătoare a procentului de plată. Această opțiune poate fi activată pe panoul de tranzacționare înainte de a face o tranzacție.

Riscul și ratele potențiale de plată depind de diferența dintre prețul pieței și prețul de exercitare. Astfel, nu numai că preziceți mișcarea prețului, dar indicați și nivelul de preț care ar trebui atins.

Pentru a activa sau dezactiva prețul de exercitare, utilizați comutatorul corespunzător de pe panoul de tranzacționare din partea de jos.

Piețe și produse

După cum am menționat mai devreme, brokerul are peste 100 de active pentru tranzacționarea acțiunilor sale. Lista include atât cele mai populare cât și cele mai exotice perechi valutare, mărfuri (aur, petrol), indici majori și acțiuni ale unor companii globale de top, cum ar fi Pfizer Inc, Apple, Tesla, Alibaba, McDonald's și altele.

Compania extinde în mod regulat lista de instrumente disponibile pentru tranzacționare, astfel încât lista actuală poate fi găsită întotdeauna pe site-ul oficial al companiei.

Piețe financiare disponibile

Instrumente și resurse de cercetare

Terminalul de tranzacționare dispune de o gamă destul de largă de instrumente de analiză a pieței. În total, versiunea desktop a terminalului conține aproximativ 30 de indicatori diferiți pentru a analiza situația pieței și pentru a prezice direcția viitoare a mișcării prețurilor. Aceștia sunt cei mai populari și mai utili indicatori.

De asemenea, platforma de tranzacționare dispune de un set complet de instrumente pentru a desena pe grafic. Puteți desena linii de trend, canale de tranzacționare și alte modele de analiză tehnică care vă vor ajuta să preziceți direcția mișcării prețurilor cât mai precis posibil.

De asemenea, în terminalul de tranzacționare există o funcție numită "Multi-grafic". Activând-o, veți putea vizualiza mai multe grafice în același timp în unul sau mai multe instrumente de tranzacționare. Este foarte confortabil.

Indicatori pentru analiza pieței

Material educațional

Pocket Option se poziționează nu numai ca broker pentru profesioniști, ci și ca o platformă de tranzacționare convenabilă pentru începători. Există materiale speciale pe platformă și pe canalul YouTube concepute pentru a vă familiariza cu principalele funcții ale platformei de tranzacționare și ale contului personal Pocket Option.

De asemenea, puteți pune oricând o întrebare la serviciul de asistență sau la chat-ul general al clienților companiei fără a părăsi terminalul de tranzacționare, ceea ce este foarte convenabil și practic.

Material educațional

Este Pocket Option sigur?

Compania activează pe piață din 2017 și, în acest timp, s-a impus ca un partener de încredere în care puteți avea încredere.

În tot acest timp de activitate, compania nu a fost implicată în scandaluri legate de înșelarea clienților, descoperirea de vulnerabilități sau alte situații neplăcute. Toate acestea sugerează că firma oferă clienților săi servicii de încredere și de înaltă calitate.

Trebuie remarcat aici că recenziile negative sunt găsite în legătură cu multe companii, dar foarte des acestea nu sunt legate de acțiunile frauduloase ale companiilor în sine, ci de activitatea incorectă a comercianților înșiși. Acești clienți sunt cei care, de regulă, diseminează informații despre Pocket option scam.

Orice activitate pe piața financiară este asociată cu anumite riscuri. Mulți comercianți începători, care nu au cunoștințele necesare și nu își evaluează cu adevărat forțele, pierd bani pe piață și ulterior dau vina pe companie pentru acest lucru. Dar adevăratul motiv al pierderii fondurilor este un sistem analfabet de gestionare a banilor, o strategie de tranzacționare greșită, o emoționalitate excesivă.

După ce au avut o experiență neplăcută, astfel de clienți răspândesc apoi informații false despre escrocheria Pocket Option.

Țări acceptate

În prezent, site-ul oficial al Pocket Option suportă peste 20 dintre cele mai populare limbi din lume, dar, desigur, geografia companiei nu se limitează la două duzini de țări. În prezent, compania angajează clienți din peste 95 de țări.

În același timp, în mod tradițional pentru companiile de brokeraj, Pocket Optio nu deservește clienți din țările SEE, SUA, Israel, Marea Britanie și Japonia. Aceste restricții sunt tipice pentru aproape toate companiile din industrie.

Pocket Option statistici

Verdict general

În concluzie, se poate observa că Pocket Option este un reprezentant demn al industriei.

Compania oferă clienților un serviciu de înaltă calitate, o platformă de tranzacționare convenabilă și condiții de tranzacționare favorabile, datorită cărora a câștigat popularitate în rândul comercianților din întreaga lume.

În tot acest timp de activitate, compania s-a impus ca un partener de încredere și nu a fost niciodată implicată în scandaluri legate de schimbul de clienți sau activități frauduloase. Compania oferă tuturor clienților depozite instantanee și procesarea rapidă a cererilor de retragere.

Toți acești factori au permis ca Pocket Optio să devină unul dintre liderii pieței într-un timp scurt.

Comerț cu Pocket Option!

Alternative la PO

Pe piața opțiunilor binare nu există la fel de multă concurență ca pe piața Forex, dar totuși, destul de multe companii își oferă serviciile clienților. Cu toate acestea, multe dintre aceste companii nu au cea mai bună reputație și, în mod obiectiv, nu pot concura cu Pocket Option.

Prin urmare, dacă, dintr-un anumit motiv, Pocket Option nu v-a satisfăcut cerințele și solicitările și doriți să găsiți o alternativă, vă recomandăm să analizați cu atenție potențialii candidați de înlocuire.

Merită să acordați prioritate companiilor din top 5 ratingul brokerilor de opțiuni binare. În acest caz, șansele ca tu să alegi de fapt o opțiune bună pentru a continua tranzacționarea sunt mult mai mari.

În plus față de Pocket Option review, companii precum IQ Option, Binary, Finmax și altele sunt considerate în mod tradițional lideri de piață.

ÎNSCRIEȚI-VĂ

Întrebări frecvente

Este Pocket Option bun pentru începători?

Da, platforma de tranzacționare Pocket Option este construită în așa fel încât va fi convenabilă atât pentru comercianții profesioniști, cât și pentru începători. Mai mult, începătorii pot deschide Pocket Option demo gratuit. Nu este nevoie să vă înregistrați pentru a o accesa. Puteți deschide demo-ul Pocket Options cu un singur clic de pe pagina principală a site-ului.

Cât timp durează retragerea de pe Pocket Option?

Prelucrarea cererilor de retragere a fondurilor se realizează în cel mai scurt timp posibil. De regulă, procesul nu durează mai mult de 24 de ore.

Care este suma minimă de depunere și retragere pe Pocket Option?

Suma minimă de depunere pe Pocket Option este de 1 $, iar mărimea minimă a tranzacției este de numai 1 $. Suma minimă de retragere este de 10 $.

Cum pot depune și retrage bani de pe Pocket Option?

Platforma acceptă peste 50 de metode populare de depunere/retragere. În același timp, alimentarea contului prin orice metodă se realizează cu un comision zero.

Este permis scalpingul pe Pocket Option?

Pe Pocket Option, puteți aplica orice strategie de tranzacționare care vă poate aduce profit. În plus, platforma de tranzacționare are setări și indicatori pentru orice tip de tranzacționare. Prin urmare, Pocket Option trading este disponibil pentru orice strategie.

Ce este social trading pe Pocket Option?

Aceasta este o oportunitate unică de a utiliza profitul celor mai de succes comercianți într-un singur clic sau în mod automat.

Oferă Pocket Option bonusuri?

Da, compania oferă în mod regulat diverse promoții cu bonusuri, inclusiv un bonus pentru reaprovizionarea unui cont de tranzacționare.

Este Pocket Option legal în India?

Da, Pocket Option este legal în India. Compania lucrează cu clienți din întreaga lume și nu are restricții în ceea ce privește lucrul cu clienții din India.

ÎNSCRIEȚI-VĂ