Piața bursieră este un loc extraordinar pentru a face bani rapid. Cu toate acestea, ea poate fi, de asemenea, foarte dificilă pentru începători. Găsirea unei acțiuni bune pentru a tranzacționa poate dura ore întregi de cercetare și de navigare prin sute de site-uri înainte de a găsi ceva care să merite să fie tranzacționat.

Pocket Option log in este o platformă de tranzacționare a opțiunilor binare care oferă o modalitate simplă și cu risc scăzut de a tranzacționa pe piețele mondiale. Sistemul lor a fost conceput pentru a fi ușor și prietenos pentru începători, dar în același timp suficient de puternic pentru comercianții profesioniști. Ei se mândresc cu faptul că răspund rapid la întrebările dvs. prin chat sau e-mail și au o echipă de asistență pentru clienți 24/7 care vă poate ajuta cu orice.

Site-ul Pocket Option oferă o platformă sigură și ușor de utilizat care le permite utilizatorilor să își plaseze pariurile. Dacă aveți orice întrebări legate de tranzacție, sunt mai mult decât dispuși să vă ajute cu răspunsuri detaliate.

Pocket Option a fost în vârful de lance al jocului timp de mulți ani și va continua să fie aici și atunci când alții vor cădea. Așadar, platforma este sigură și puteți începe să tranzacționați pe ea.

Cum să vă înscrieți pentru Pocket Option Personal Area?

Trebuie să urmați pașii indicați mai jos:

  1. Mergeți la https://www.pocketoption.com/register/
  2. Faceți clic pe butonul "Pocket Option Sign In" din colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta vă va redirecționa către o altă pagină unde vi se va cere să vă configurați parola.
  3. Introduceți o adresă de e-mail validă, creați o nouă parolă și faceți clic pe "Pocket Option Sign In" în partea de jos a acestei pagini. Pe această pagină, trebuie să selectați limba dvs. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul CONTINUĂ.
  4. La pagina 2, vi se va cere să introduceți "Țara, data nașterii" și câteva date obligatorii în formular, inclusiv numele, adresa și numărul de telefon (informațiile obligatorii trebuie introduse în primul spațiu, în timp ce restul informațiilor pot fi lăsate libere). După ce totul este completat, faceți clic pe butonul CONTINUĂ din partea de jos.
  5. În această pagină, introduceți detaliile dumneavoastră, cum ar fi țara și numărul de telefon, iar alte detalii pot fi lăsate necompletate. Apoi faceți clic pe CONTINUARE în partea de jos a acestei pagini.

În cele din urmă, contul dvs. va fi creat și veți primi un mesaj de confirmare și un link care vă va arăta ID-ul de utilizator.

Registru de buzunar cu opțiune

Utilizatorul trebuie să viziteze site-ul oficial al Pocket Option, Pocketoption.com, și să facă clic pe butonul "register" prezent în colțul din dreapta sus al ecranului. După ce se face clic, va apărea un formular de înregistrare cu detalii precum adresa de e-mail, numele de utilizator, parola etc.

Vă puteți conecta la Pocket Option după ce vă înregistrați pe pagina principală a Pocket Option. Pentru a face acest lucru, căutați un buton "Register" (Înregistrare) în colțul din dreapta sus al ecranului. Când faceți clic pe acesta, va apărea un nou formular de înregistrare. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul "log in" pentru a vă conecta la Pocket Option folosind informațiile dvs. de conectare.

Cum se creează un cont de tranzacționare în Pocket Option Personal Area?

Pentru a deschide un cont de tranzacționare în cadrul Pocket Option, trebuie să accesați butonul "Log in", prezent în colțul din stânga sus al ecranului.

Trebuie să introduceți datele de autentificare și să faceți clic pe butonul "Login" pentru a vă autentifica. După ce faceți clic pe butonul "Pocket Option log in", va apărea un formular de logare. Completați aici datele dumneavoastră și faceți clic pe butonul "Login". Ulterior, verificați în fila "Contul meu" dacă există retrageri în așteptare. Puteți continua cu procesul de conectare dacă nu există retrageri.

Obțineți de pornire

Pentru a începe să tranzacționați pe Pocket Option, trebuie să faceți clic pe butonul "Trade" (Tranzacționare) prezent în colțul din dreapta sus al ecranului.

După ce faceți clic pe butonul "Trade" (Tranzacționare), veți fi redirecționat către pagina de tranzacționare. Pe această pagină puteți vedea detalii precum numele activului și ora de expirare. Apoi faceți clic pe graficul prețurilor de piață pentru a alege activele pe care doriți să le tranzacționați.

În continuare, puteți vedea formularul în care trebuie să completați diferite detalii. În detaliu, trebuie să introduceți suma de USD pe care doriți să o depuneți, numărul de fonduri din contul dvs. și numărul strategiei dvs.

După aceea, faceți clic pe butonul "Go for Trade" și confirmați că ați citit termenii și condițiile făcând clic pe butonul "I agree" înainte de a trimite detaliile. Apoi, trimiteți detaliile și așteptați până când acestea sunt aprobate prin depunerea lor în contul dvs. După aceea, scanați un cod special folosind linkul furnizat, iar acum sunteți în tranzacționare.

După ce ați făcut depozitul, Pocket Option se conectează la contul dvs. de tranzacționare și vă plasează tranzacția. În continuare, trebuie să introduceți data, ora și simbolul ticker al titlului sau al mărfii pe care doriți să o tranzacționați în contul dvs.