Serviciul de asistență pentru clienți al Pocket Option lucrează 24/7 pentru a vă oferi dumneavoastră, clientul, cel mai bun suport pe care îl poate oferi. Doar uneori, dar apar întrebări, iar pentru asta, aveți nevoie de un suport de calitate pentru a vă ajuta să rezolvați problema.

Prezența noastră globală

La Pocket Option, ne mândrim cu prezența pe care o avem la nivel global. Fiind o platformă de tranzacționare de top nu numai în India, ci și în Africa de Sud, ne menținem prezența concisă, vizibilă și practică.

Echipa noastră de asistență

De la asistență pentru clienți la asistență tehnică, echipele noastre lucrează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a se asigura că utilizatorii beneficiază de cele mai bune servicii posibile.

Contacte

Echipa noastră de asistență pentru clienți vă poate contacta oricând aveți o întrebare legată de contul dumneavoastră Pocket Option. Avem un e-mail de asistență și vă ajutăm cu un schimb rapid de criptomonede. Pocket Option este pe deplin autorizat să cumpere și să vândă criptomonede clienților săi.

Orele de lucru ale echipei de asistență

Echipa noastră de asistență lucrează șapte zile pe săptămână pentru a asigura o navigare fără probleme atât din partea noastră, cât și din partea dumneavoastră. Acest lucru face posibil ca clienții noștri să tranzacționeze în fiecare zi a săptămânii și în weekend.

Biroul indian

Avem posibilitatea de a conduce birouri regionale în zona dumneavoastră, cum ar fi biroul nostru din India. Pocket Option trading în India este complet legal și, prin urmare, nu are nicio interdicție împotriva tranzacționării criptomonedelor.